Ne trebuie o jumatate de ceapa taiata fideluta, ceapa verde cata dorim, patru cani de apa amestecate cu doua plicuri de dashi (pentru cine dispune de asa ceva; eu am folosit supa de pui si legume, dar ar fi de preferat o supa de peste), doua-trei linguri de sos de soia, doua oua batute, o mana de ciuperci, ulei de susan (sau de care dorim/avem).
Cand amestecul de apa si dashi (sau zeama provenind de la varianta de supa aleasa) da in clocot, punem ceapa si lasam sa se inmoaie putin. Intre timp, calim ciupercile in ulei de susan pana se inmoaie si ele intrucatva si le punem deoparte. Adaugam sosul de soia si ouale batute in supa, oprim focul si punem ciupercile. Presaram ceapa verde taiata in fasii subtiri si constatam ca e o supa extrem de usor de facut si foarte buna!
2 comentarii:
Oh, la bonne soupelette! Imi ploua in gura cand ma uit la pozele tale!
oh, que vous etes mimi! sper ca in curand, cat de curand, sa poata gusta cine doreste, oricand doreste, din experimentele mele culinare! un restaurant ideal, in care sa gateasca toata lumea: si da, chiar si clientii, daca au chef!
Trimiteți un comentariu