o cutie de foi, 350 g pulpa de porc tocata, 350 g carne tocata de vita, un chil
de rosii si doua linguri pasta de tomate sau rosii la conserva/suc de rosii, doua cepe, usturoi, vin alb sec, ulei de masline, parmezan ras.
Plus, pentru sosul alb, 25 g faina, 25 g unt, 500 ml lapte, nucsoara.
ca merita!
Presaram sare, piper, putin zahar, turnam vinul
40 de minute.
Ne-apucam si de sosul alb: topim untul, presaram faina in ploaie si amestecam
"energic" pentru a obtine o pasta omogena. Lasam pe foc doua minute si apoi punem laptele caldut putin cate putin, dand cu telul in compozitie pana ce sosul devine neted.
fireste amestecand.
cu ulei si asezam in ea cateva foi de lasagna pe toata suprafata.
Turnam sos bolognez si acoperim cu alte foi si tot asa...
pentru o jumatate de ora.
Cum se zice... buon appetito!