Spalam gogosarii, ii prajim in ulei, ii scoatem si ii curatam de coaja, cotoare si seminte. Calim ceapa tocata, adaugam orezul spalat, il rumenim putin si stingem cu 400 ml de apa amestecata cu bulion.
vineri, 5 decembrie 2008
Gogosari cu ochiuri romanesti
Spalam gogosarii, ii prajim in ulei, ii scoatem si ii curatam de coaja, cotoare si seminte. Calim ceapa tocata, adaugam orezul spalat, il rumenim putin si stingem cu 400 ml de apa amestecata cu bulion.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Bine te-am gasit !Foarte interesante mancarurile tale si sigur foarte gustoase .
Si daca tot te-am gasit ,da-mi voie sa te pun in listuta mea de favorite.
hmm...delicioasa reteta si foarte usor de preparat
Excelenta reteta, originala !!!
Va multumesc foarte mult tuturor pentru vizita si pentru aprecieri, ma bucura foarte tare schimbul acesta de experienta!
Trimiteți un comentariu