Am luat reteta de aici (multumiri!), inlocuind spaghetele cu tagliatelle proaspete si facand-o mai picanta.
Am calit morcovul ras in unt.
Am aruncat in tigaie niscai ierburi, pentru ca n-am dispus de unt cu verdeturi.
Am pus si usturoiul.
Am prajit crevetii cate putin pe ambele parti.
Am turnat si fiert smantana intru obtinerea sosului cremos.
Apoi, parmezanul (sarea si piperul).
La momentul asta, eu am introdus in sos pastele, se inmoaie si desfac foarte repede.
Ca sa fie mai picant decat se preconiza doar cu usturoi, am pus ardei iute uscat cu tot cu seminte,
am presarat parmezan, piper si marar si cu drag am mancat. Foarte bun.
13 comentarii:
arata delicios
Multumesc, Antzu',
chiar e!
cred ca nu e rau,creveti cu smantana
Pai nu e, Pansy,
mai ales in combinatie
cu morcov, usturoi, parmezan...
This looks really wonderful. I think I'll hold back a bit on the pepper flakes, but I'm definitely going to give this a try. Have a wonderful day...Mary
arata nemaipomenit de bine,o combinatie plina de savoare!
Thank you, Mary,
it surely deserves a try,
it's a wonderful dish!
Have a delicious day too!
Multumesc, alison!
De-acum am in vedere niste supe
de creveti, se preteaza la multe
retete promitatoare creaturile astea!
A most lovely recipe. I previously posted this same type of recipe, although in the States it is called Shrimp Fra Diavolo-"The Devils Shrimp".
It's one of my favourite
shrimp dishes!
Thanks for passing by,
Carla and Michael!
Thank you, Ron!
Look really good. My mouth watering....;)
Thank you, Tan!
Trimiteți un comentariu