marți, 9 martie 2010

Tagliatelle cu creveti

Am luat reteta de aici (multumiri!), inlocuind spaghetele cu tagliatelle proaspete si facand-o mai picanta.
Am calit morcovul ras in unt.
Am aruncat in tigaie niscai ierburi, pentru ca n-am dispus de unt cu verdeturi.
Am pus si usturoiul.
Am prajit crevetii cate putin pe ambele parti.
Am turnat si fiert smantana intru obtinerea sosului cremos.
Apoi, parmezanul (sarea si piperul).
La momentul asta, eu am introdus in sos pastele, se inmoaie si desfac foarte repede.
Ca sa fie mai picant decat se preconiza doar cu usturoi, am pus ardei iute uscat cu tot cu seminte,
am presarat parmezan, piper si marar si cu drag am mancat. Foarte bun.

13 comentarii:

cupcake spunea...

arata delicios

MONONOKE KITCHEN spunea...

Multumesc, Antzu',
chiar e!

pansy spunea...

cred ca nu e rau,creveti cu smantana

MONONOKE KITCHEN spunea...

Pai nu e, Pansy,
mai ales in combinatie
cu morcov, usturoi, parmezan...

Mary Bergfeld spunea...

This looks really wonderful. I think I'll hold back a bit on the pepper flakes, but I'm definitely going to give this a try. Have a wonderful day...Mary

Momo spunea...

arata nemaipomenit de bine,o combinatie plina de savoare!

MONONOKE KITCHEN spunea...

Thank you, Mary,

it surely deserves a try,
it's a wonderful dish!

Have a delicious day too!

MONONOKE KITCHEN spunea...

Multumesc, alison!

De-acum am in vedere niste supe
de creveti, se preteaza la multe
retete promitatoare creaturile astea!

Carla and Michael spunea...

A most lovely recipe. I previously posted this same type of recipe, although in the States it is called Shrimp Fra Diavolo-"The Devils Shrimp".

MONONOKE KITCHEN spunea...

It's one of my favourite
shrimp dishes!
Thanks for passing by,
Carla and Michael!

MONONOKE KITCHEN spunea...

Thank you, Ron!

PaTan spunea...

Look really good. My mouth watering....;)

MONONOKE KITCHEN spunea...

Thank you, Tan!