Reteta completa, dar usor diferita, se afla aici. De data asta, am folosit cam 800 g piept de pui, care se gateste mult mai repede si cred ca e o varianta mai aproape de adevar.
Carevasazica, taiem pieptul de pui in cuburi, asezonam cu sare si piper, tocam ardeiul marunt si le punem dimpreuna cu semintele de susan in uleiul incalzit. Stingem cu vin alb si lasam pe foc cinci minute.
Adaugam bananele si ananasul peste carne, punem sare si piper. Amestecam amidonul cu apa, il turnam in tigaie...
Si, tusa finala, asezonam cu sosul de soia.
Putem sa mancam ca atare
sau cu taitei de orez. Preferabil.
9 comentarii:
Te astept cu un premiu de creativitate pe blogul meu.
Draga Vicky,
iti multumesc foarte mult.
Am sa vin negresit sa ridic premiul!
Suna tare interesant si arata si f. bine!!!
Oh, using bananas, this is an interesting combination. ^_^
@ Miha
Da, da, este si foarte bun, mai ales cu taitei si cu ceapa verde!
@ KennyT
Bananas and pineapple rule!
celà à vraiment l'ai bon!!!miamiam!!!
Nadiaher,
toujours très gentille! Merci beaucoup!
Am gatit aseara acest fel de mancare dupa reteta ta si a iesit minunat!
squash,
ma bucur foarte tare ca ai gatit si ca ti-a placut!
c'est le bonheur!
Trimiteți un comentariu