marți, 9 iunie 2009

Pui cu banane si ananas

Reteta completa, dar usor diferita, se afla aici. De data asta, am folosit cam 800 g piept de pui, care se gateste mult mai repede si cred ca e o varianta mai aproape de adevar.
Carevasazica, taiem pieptul de pui in cuburi, asezonam cu sare si piper, tocam ardeiul marunt si le punem dimpreuna cu semintele de susan in uleiul incalzit. Stingem cu vin alb si lasam pe foc cinci minute.
Adaugam bananele si ananasul peste carne, punem sare si piper. Amestecam amidonul cu apa, il turnam in tigaie...
Si, tusa finala, asezonam cu sosul de soia.
Putem sa mancam ca atare
sau cu taitei de orez. Preferabil.

9 comentarii:

Vicky spunea...

Te astept cu un premiu de creativitate pe blogul meu.

MONONOKE KITCHEN spunea...

Draga Vicky,
iti multumesc foarte mult.
Am sa vin negresit sa ridic premiul!

MihaeRa spunea...

Suna tare interesant si arata si f. bine!!!

KennyT spunea...

Oh, using bananas, this is an interesting combination. ^_^

MONONOKE KITCHEN spunea...

@ Miha
Da, da, este si foarte bun, mai ales cu taitei si cu ceapa verde!

@ KennyT
Bananas and pineapple rule!

Nadia Her spunea...

celà à vraiment l'ai bon!!!miamiam!!!

MONONOKE KITCHEN spunea...

Nadiaher,
toujours très gentille! Merci beaucoup!

squash spunea...

Am gatit aseara acest fel de mancare dupa reteta ta si a iesit minunat!

MONONOKE KITCHEN spunea...

squash,
ma bucur foarte tare ca ai gatit si ca ti-a placut!
c'est le bonheur!