Pentru aluat: 230 g faina, 120 g de unt, un ou, sare.
Pentru umplutura: 500 g
Facem o movilita de faina pe suprafata de lucru, cu o scobitura in mijloc, in care punem untul taiat bucatele, un praf de sare si un galbenus de ou.
Framantam aluatul cu mainile, adaugand o jumatate de pahar de apa calda, formam o minge din aluat, acoperim cu o carpa si lasam la dospit circa o jumatate de ora intr-un loc rece sau la
Intindem aluatul si-l asezam intr-o tava unsa cu grasime (sau folosim hartie pentru copt). Punem cepele deasupra. Batem ouale impreuna cu laptele, branza rasa si un praf de sare, turnam compozitia peste cepe. Introducem preparatul la cuptor, la o temperatura de 220 grade Celsius. Se coace aproximativ o jumatate de ora. Este foarte, foarte bun!
2 comentarii:
Punem untul neinmuiat in aluat?
Untul se pune taiat in bucati mici,
se va inmuia oricum de la apa calda.
Trimiteți un comentariu