vineri, 28 noiembrie 2008

Tagliatelle cu ciuperci




400 g tagliatelle,
300 g ciuperci,
cinci catei de usturoi
(recomand mai multi),
patrunjel, ardei rosu,
ulei de masline extra virgin, sare.



Curatam si spalam ciupercile,
le scurgem
si le taiem felii direct
intr-o cratita cu ulei
si cu usturoi zdrobit. Calim ciupercile,
apoi le fierbem la foc mic, adaugand sarea si ardeiul chiar inainte de a le lua de pe foc.
Cand ciupercile sunt gata, fierbem tagliatellele,
le scurgem si le amestecam cu ciupercile. Stropim cu putin ulei si presaram patrunjel tocat.

2 comentarii:

squash spunea...

Bun si de post?! Pe asta chiar o s-o incerc saptamana viitoare ;) Sau tagliatellele sunt cu ou?

MONONOKE KITCHEN spunea...

Eu am avut tagliatelle cu ou, dar sigur trebuie sa fie prin comert si fara ou, draga Squash. Iti doresc pofta buna!