vineri, 23 octombrie 2009

Quiche cu ton

Aluatul se face ca aici, rapid si usor. Mai avem nevoie de urmatoarele: trei oua, 20 cl smantana lichida, 20 cl lapte, o lingura de mustar boabe, 400 g de ton maruntit, rosii descojite 400 g, doua fire de ceapa verde tocate, piper alb, parmezan dupa dorinta.
Mixam ouale, smantana, laptele, ceapa verde si piperul.
Odata scos aluatul din frigider, il intepam cu furculita si il ungem cu mustarul.
Asternem tonul scurs,
apoi rosiile.
Acoperim totul cu amestecul de mai sus
si presaram cu parmezan. Lasam la cuptor in jur de o jumatate de ora si
gata! Simplu si bun.

5 comentarii:

KennyT spunea...

Beautiful looking quiche!

MONONOKE KITCHEN spunea...

Thank you, Kenny!
It was tasty too!

Cami spunea...

Notat pt. vinerea viitoare. Simpla si declicioasa. Mersi pt. reteta. Un sfirsit de saptamina placut ! Cami

Vera spunea...

Great recipes!

MONONOKE KITCHEN spunea...

@ Cami

Si mie mi-a placut
din aceleasi motive,
de-asta am repetat chiar a doua zi,
insa cu alte ingrediente,
urmeaza sa postez.



@ Vera

Thanks a lot!