luni, 26 octombrie 2009

Quiche cu somon si spanac

Aluatul se face tot ca aici.
In rest, pregatim:
200 g de somon afumat, 200 g de spanac, 25 cl smantana lichida, trei oua, parmezan ras,
busuioc, marar, sare, piper si nucsoara.
Mixam ouale, smantana, o parte din parmezan, sare, piper si nucsoara.
Intindem spanacul pe aluatul scos de la rece si intepat.
Adaugam somonul, busuiocul si mararul,
amestecul de oua, smantana, parmezan, sare, piper si nucsoara,
apoi presaram restul de parmezan si,
dupa vreo douazeci si cinci de minute la cuptor, arata ca in imaginea de mai sus.
E bun!

24 de comentarii:

alison spunea...

super aromata aceasta quiche!nu am facut never...va veni si timpul ei!

Anncoo spunea...

I love quiche, especially with lots of cheese. Looks so yummy!

MONONOKE KITCHEN spunea...

@ alison

E, cu siguranta, foarte bun
si avantajul e ca se face rapid,
asa ca nu pot decat sa-l recomand
calduros!


@ Ancoo

You can use a lot of ingredients
but the cheese is a must indeed.
I'm glad you like it!

MªJose-Dit i Fet spunea...

Un paso a paso fantastico, me ha encantado!!! besos

stup spunea...

Foarte bun!

MONONOKE KITCHEN spunea...

@ MªJose-Dit i Fet

Mil gracias por tu visita y por dejar tu comentario! Besos !


@ stup

Intr-adevar!

squash spunea...

Absolut superba! Daca ai organiza un concurs, asta mi-ar placea sa castig!

Shari spunea...

Gata, la cat de frumos arata al tau, m-ai convins sa fac si eu un quiche!...Bravo!...

MONONOKE KITCHEN spunea...

@ squash

Iti acord
un premiu-in-quiche-cu-umplutura-de-care-vrei-tu
pentru aceasta afirmatie!


@ Shari

Imi pare bine ca te-am convins,
merita!

Multam!

Lúcia Russo spunea...

Hi my dear,

Your blog is fantastic and feel hungry every time I come here, but I so sorry I can not read your language. Please, get a translator button :)
Bye,

Lúcia
www.fazemosdeconta.com

Poppy spunea...

Asta e o reteta perfect pe gustul meu! Ador somonul si spanacul:)

Joshua Zimmerman spunea...

Wonderful! Your photos are making me feel hungry right now!

MONONOKE KITCHEN spunea...

@ Lúcia Russo

Thank you very much
and I promise I'll get
a translator button!


@ Poppy

Ma bucur foarte tare
ca iti place reteta
si eu sunt fan spanac
si peste.


@ Joshua Zimmerman

Thanks a lot,
me too!

Karen spunea...

Thank you for the comment ;) Love your blog!!!

Karen B's Cooking Made Easy!

gaby's blog spunea...

interesanta reteta. Am pentru tine o leapsa cu foto . cand ai timp te astept sa o ridici. o seara buna!

Pilar - Lechuza spunea...

Gracias por visitar mi blog. Has hecho una quiche deliciosa y unas fotografías magníficas.
un saludo

My Little Space spunea...

Hi There thanks for stopping by my blog earlier and nice to meet you. You've such a lovely blog here. Will check them out slow...ly. Cheers.

MONONOKE KITCHEN spunea...

@ Karen

Thank you a lot !


@ gaby's blog

Ma ocup, ma ocup, promit.
Multumesc!


@ Pilar - Lechuza

Gracias por visitar mi espacio y dejar tu opinion!
Besos!


@ My Little Space

Thank you,
you are so very kind!

Maribel spunea...

muy buena pinta.saludos

MONONOKE KITCHEN spunea...

Gracias, Maribel!

PARADIS spunea...

Este si reteta pe gustul meu.Eu sint fan quiche,si le-am salvat.Iti dau de stire cin le voi presta.MUltumesc.Te pup.

MONONOKE KITCHEN spunea...

Ma bucur foarte mult
ca te inspira,
sigur o sa-ti placa,
mai ales ca esti fan quiche!

Luana Aldor spunea...

Hi! I'm glad to met you on these virtual streets. Very interesting receipts, but sometime I saw you are using butter wich is not so healthily for us. Maybe we'll have time to change opinions about how important is cooking healthily and especially eating raw food, not fast food or something else. You can see what I am thinking about on http://tagore6699.wordpress.com See you soon!

MONONOKE KITCHEN spunea...

Am auzit opinii cum ca n-ar fi tocmai
sanatos, dar e foarte bun la gust
si-apoi sunt retete care cu adevarat
cer sa se foloseasca unt.
Si, cum nu intind pe paine
la micul dejun,
mai scap in mancare. Compensez,
adicatelea.
Multumesc pentru aprecieri
si opinii
si vin sa-ti vizitez site-ul negresit.