marți, 26 ianuarie 2010

Paste

Se ia un pachet de spaghete, niste suc de rosii, usturoi, salvie, ciuperci, costita (de care ne putem usor lipsi), parmezan, putin unt, chili si, in general, ce ni se pare noua ca ar mai merge.
Calim bucatelele de costita cu ciupercile.
Pregatim salvia, usturoiul.
Turnam suc de rosii impreuna cu un pic de supa de pui sau cu apa (incalzita), presaram salvie, piper, sare.
Punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare.
Mai avem grija de sos cu putin oregano si cu o lingura de sos Worcestershire.
Aproape de tot de sfarsit, pisam usturoiul
si aducem borcanul de chili aproape.
Stingem focul, revarsam pastele scurse in sos, depunem usturoiul, un pic de unt si chili
si niste parmezan
si (a)mestecam.

Un comentariu:

MONONOKE KITCHEN spunea...

Stai pe-aproape,

mai vin niste paste curand,
niste tocane, niste turte...
si ce-o mai fi!