vineri, 20 februarie 2009

Leapsa cu a sasea poza

Am primit aceasta leapsa de la Squash. Trebuie sa alegem a sasea poza din cel mai nou dosar foto si sa o publicam pe blog. Apoi o dam mai departe la alte sase prietene, anuntandu-le pe blogul lor. In cazul meu, acestea vor fi: Iulia, Nina, Mona, Danelutza, Moni, Lissa (dar sigur ca lista e deschisa!). Problema, daca se poate spune asa, este ca, in ce ma priveste, toate pozele din ultima vreme au ca subiect tot mancarea. Prin urmare, voilà:E vorba de fileu de cod cu legume, preponderent cartofi si masline, ca mi-era pofta rau! Anyone can cook!

9 comentarii:

Iulia spunea...

Gata,am luat-o:) Merci mult!Te pupic dulce!:*

marius spunea...

De unde luati file de cod sarat? Mie-mi trebuie pentru a face "brandade". Daca gasesc si-mi iese, dau reteta cu poze.
Multumesc!

Danelutza spunea...

Gata, am luat si eu lepasa. Multumesc !

Flor spunea...

Ce bine arata! mi-ai facut si mie o pofta!

MONONOKE KITCHEN spunea...

@ marius
Am luat fileul (congelat) de la o alimentara din cartier, fara pretentii, la repezeala cauzata de foame si de pofta. Nu era sarat.

MONONOKE KITCHEN spunea...

@ Danelutza
Cu multa, multa placere!

MONONOKE KITCHEN spunea...

@ Flor
E usor de tot de facut, codul l-am aranjat pe gratar dupa ce l-am sarat si condimentat cu niste boia de casa, apoi uns cu ulei de masline... cartofii i-am fiert un pic, morcovii la fel, apoi i-am perpelit in unt cu ceva ierburi uscate... si la sfarsit am stropit pestele cu lamaie, am presarat usturoi si ceapa verde, patrunjel si marar, am adaugat maslinele si gata!

Nadiaher spunea...

Ouahh!!!ça à l'air d'être vraiment bon!

MONONOKE KITCHEN spunea...

@ Nadiaher
Je suis bien contente que ca te plaise!