vineri, 5 iunie 2009

Vegan Style: ciuperci si dovlecei la gratar

Simplu, rapid si bun:
se iau legumele din imaginea de mai sus
si se taie,
o parte mergand in salata (doar rosii, ceapa, ulei de masline),
o parte pe gratar.
Se alcatuieste un mujdei onest (usturoi, sare, apa minerala, ulei de masline),
cu care stropim din belsug ciupercile si dovleceii.

4 comentarii:

KennyT spunea...

Courgettes and Mushrooms are best friends.

julia spunea...

Sanatos si natural...
Premiul de Creativitate te asteapta sa il ridici cind ai timp.Week-end placut!

Sanghi spunea...

Looks yummy! Very colourful and yummy!!

MONONOKE KITCHEN spunea...

@ KennyT
You are perfectly right, like always!

@ julia
Multumesc pentru premiu si pentru urare, iti doresc si eu, de-acum, o saptamana reusita!

@ Sanghi
It was pretty good alright!
Thank you for passing by!